Calor i Emoció a la 1ª Cursa de les Challenge de Resistència Massi XC Series by Inverse de Montornès del Vallès

Espectacular inici de la Challenge Massi XC Series By Inverse de Resistència aquest dissabte a la tarda a Montornès del vallès , els protagonistes , les grans lluites en pista i la calor , xafogor insoportable , però tot i així lluites i9ntenses dins la pista .

Protagonistes un equip ” Els Niñatos”que ens van contactar dient que eren 3 nanos de 13 anys que volien fer les 3 H i que volien córrer junts: endevant tot sigui fomentar la joventut i ens van robar el cor .

Total que donem la sortida i els “nanos” a roda dels 2 equips favorits i d´en Roberto Fidalgo que siguent individual anava a ritme del grup de davant , passen les voltes i els membres de l´equip ens deien , ara baixaran el ritme , que són petits , però res de res , problemes tècnics a la bici de l´Albert Soley (TBikes) els treu de la primera posició i queden ara els Medina Competició lluitant cara a cara amb els nens , amb el Biking Point (Equip Promesa) també intentant estar a la lluita i disputant la Volta ràpida que al final s´enduïa L´Albert Soley .

Així que vam tenir emoció fins al final , on en classificació Scratx quedaven davant ,amb 10 segons d´avantatge ,  PRIMERS , ni s´ho creien , des de l´equip de seguida ens deien no els convoqueu al podi , des dels equips masculins que hi havien lluitat ens deien que pugin que s´ho mereixen , però com no es pot competir amb 3 pilots decidim deixar-los amb la victòria Scratx i donar-los trofeu doncs han estat els més ràpids , però en categoria oficial on es disputa el triomf final de la Challenge Massi XC Series By Inverse no surten classificats .

Així en Categoria Equips Masculins després d´aquesta disputada cursa acaben amb 50 s de diferència :

 1. MEDINA COMPETICION 2 (OSCAR DEL BAÑO- MANUEL HERNANDEZ)
 2. T-BIKES (ALBERT SOLEY – ROBERT COLILLAS)
 3. MEDINA COMPETICION ( ANTONIO DIAZ – CARLOS DELGADO)
 4. SOBREBICI (OSCAR SACEDA – ROGELIO RODRIGUEZ)
 5. TBIKES-STYLE SLEEVE ( ENRIC CABOT – DAVID CHIC)

En Equips Mixtes vencedors:

MARCEL GUAL I LALI MASRIERA (T-BIKES)

En Equips Femenins :

 1.  LES MEJJAS  ( ZAIRA BOTER , NOELIA VERGARA , CARME RIERA)
 2.  STORM BIKERS GIRLS ( SUSANA GARCIA – RAQUEL FORNELIO)

En Equips Promeses :

 1. BIKING POINT (GERARD COPADO – ALEX BOLEA)
 2. FREE RIDERS AMUNT CC ( ARNAU BLANQUÉ – ORIOL CRUZ)

En Individual Masculí :

 1. ROBERTO FIDALGO ( MEDINA CLUB TRIATLO)
 2. BIEL FARRÉ ( UNICA BIKES)
 3. RAUL ENRIQUEZ

En Individual Master -40 :

 1. ALEX JIMENEZ (T-BIKES)
 2. FRAN FERNANDEZ
 3. JUAN ANTONIO DELGADO ( MEDINA CC)

En Individual Master -50:

 1. MANUEL GÓMEZ
 2. CARLES DANTÍ
 3. GUILLEM SORIANO

Molta calor al circuït fins la posta de sol , en aquest moment és quan es va rodar més ràpid .

Molta calor també pels 17 equips participants a la 1 H resistència Infantil Massi XC Series , on nens desde 5 anys fins joves de 14 compartien circuït i experiències ,

Un bon inici de Challenge que tindrà la següent cursa el 8 setembre a Lliçà D´Amunt .

 

 

 

 

 

Add A Comment