Atents, que obrim Inscripcions per 2@ cursa Challenge Massi XC Series a Santa eulàlia

 Bon dia Challengers després del bon sabor de boca que deixa la 1@ cursa de montornès , arriba la 2@ i el plat fort , la que va arrencar aquesta història , les 3H Santaka , amb un circuít extraordinari on utilitzarem part del traçat Pere Duran utilitzat per les 6h de resistència de Variants que es celebren el dissabte anterior on tindrem una baixada amb zones peraltades amb una zona de bosc fluïda i entretinguda , deixem un circuït Stop&Go i anem a un circuït rodador .

 El punt que les fa diferents és també que es disputa en horari de tarda , evitant calor i el més brutal: acabant de nit , així que *Obligatori portar llums !!!

Així esteu atents que hi haurà sorteig entre els primers 50 inscrits !!!

 

Add A Comment